Gardia logo
Handlekurv 0 kr 0

Om oss – kort versjonen

Lang erfaring og bred kompetanse

Gardia AS er din lokale sikkerhets leverandør med solid fotfeste i Midt-Troms. Vi har vært en sentral aktør i vårt lokalmarked siden 1998. Nå utvider vi vår rekkevidde med nettbutikk, 

Som uavhengig aktør i markedet vil vi yte vår fulle og hele oppmerksomhet til din bedrift eller din bolig. Vi leverer komplette alarmløsninger til næring og privat kunder basert på vår lange erfaring og kompetanse. I tillegg til nettbutikk, tilbyr også vektertjenester og har i dag flere kunder som benytter våre tjenester.

Oppstarten 1997

Selskapet ble første gang etablert av Jan Hjelle, som drev bilberging i regionen i samarbeid med Falken (senere Falck). I 2005 ble aksjeselskapet Vakt og Alarmservice AS stiftet, og vi har siden hatt en jevn og solid vekst.

Truls Johansen har stått bak roret siden oppstarten, og har i dag lang erfaring fra bransjen. I dag fokuserer han på netthandel, og har overlatt roret for den daglige driften til Terje Heiberg, sin kollega gjennom mange år.

Vår visjon for 2022

Vi leser 2021, og er akkurat i ferd med å krype ut av covid-dvalen som har vart i over ett år. Det er ikke tvil om at den har preget store deler av næringslivet i inn- og utland. Forbukeratferden har også endret seg som følge av dette. Flere og flere velger nå netthandel som sitt nye “kjøpesenter” – og her er det nå mange som tilbyr sine varer og tjenester – også vi.

Vi går en ny og spennende tid i møte, og vi har gjort hva vi kan for å omstille oss. Vår nettbutikk et er resultat av dette – og det kommer mer.

Følg oss i 2022!

Handlevogn
Din handlevogn er tom.

Ser ut som du ikke har valgt noe enda.