Gardia logo
Handlekurv 0 kr 0

GardiaEye – Overvåk hjemmet og dyrene

feb 20, 2023 | Nyheter

Et intelligent kamera for hjemmet ditt og for dyrevelferden.

Er du på utkikk etter et kamera som kan gi deg trygghet og kontroll når du er borte fra hjemmet ditt? Eller kanskje du vil være i stand til å kommunisere med kjæledyrene dine når du er på jobb eller på ferie? Da bør du vurdere GardiaEye – et 2 megapixel kamera med en rekke smarte funksjoner.

Kameraet kan enkelt settes opp via Gardia-appen, der du også kan sette eget navn, velge sensitivitet, og bestemme hvem som skal motta varsler. Uansett om du er på jobb eller på bussen, kan du gå inn i appen og se et livebilde av kameraet ditt.

Men det er ikke alt. Gardia-eye tilbyr også toveis tale, noe som gjør at du kan kommunisere med familien din, eller kjæledyrene dine mens du er borte. Du kan berolige katten din med en myk stemme, eller love hunden din at du snart kommer hjem.

Med tilbehør som takfeste, kan du enkelt montere kameraet der du ønsker. GardiaEye tilter opptil 100 grader og snurrer 355 grader, slik at du kan fange opp alle viktige øyeblikk i hjemmet ditt. Hvis du vil bevare opptakene, må du kjøpe et SD minnekort i tillegg til kameraet. Kameraet kan beveges (Zoom, tilt og panorere) fra Gardia appen slik at du får sett det du ønsker direkte på skjermen.

GardiaEye er ikke bare et kamera for å holde øye med hjemmet ditt, men også et verktøy for å sørge for at kjæledyrene dine har det bra når du er borte. Så hvis du ønsker et kamera som gir deg full kontroll, en god følelse av trygghet, og muligheten til å ta vare på kjæledyrene dine, bør du definitivt vurdere GardiaEye.

GardiaEye 2mpx PTZ kamera

Spesifikasjoner:

Oppløsning: 1920×1080
Nattsensor: Ja
Nettverk: Wifi
Strømforsyning: DC5V/1,5Ah
Lagring: SD kort opptil 128gb (medfølger ikke)

Handlevogn
Din handlevogn er tom.

Ser ut som du ikke har valgt noe enda.