Gardia logo
Handlekurv 0 kr 0

GARDIA 4G PTZ KAMERA

mar 31, 2023 | Nyheter

Gardia PTZ 4g kamera

Hytter, byggeplasser og andre steder med behov for overvåkning kan være utfordrende å overvåke på grunn av begrensninger i tilgang til strøm og internett. Dette er der et 4G PTZ-kamera som kan styres fra Gardia-appen, kan komme til nytte. PTZ står for “Pan-Tilt-Zoom”, som betyr at kameraet kan panorere, tilte og zoome for å få bedre oversikt over området.

Dette kameraet kan enkelt monteres på en vegg, tak eller plasseres på et stativ. Det kan også kobles til en solcellepanel eller en stikkontakt for å sikre kontinuerlig strømforsyning. Dette er spesielt nyttig for steder hvor det ikke er tilgang til strøm eller der strømbrudd er vanlig.

4G kamera

En av de største fordelene med dette kameraet er at det fungerer uten WIFI. Dette betyr at du kan ha full kontroll over kameraet selv om du ikke har tilgang til et Wi-Fi-nettverk. Alt du trenger er et 4G-abonnement og et SIM-kort for å kunne koble kameraet til mobilnettet.

Gardia-appen

Appen er enkel å bruke og gir deg full kontroll over kameraet. Du kan enkelt panorere, vippe og zoome for å få en bedre oversikt over området. I tillegg kan du lagre opptakene på et SD-kort eller i skyen for å se dem senere.

Dette kameraet er ideelt for hytter, byggeplasser, campingplasser, båter og andre steder hvor du trenger å overvåke aktiviteten. Det er enkelt å installere og krever minimal vedlikehold. Solcellepanelet sikrer kontinuerlig strømforsyning, og 4G-tilkoblingen betyr at du kan holde oversikt over stedet uansett hvor du befinner deg.

I tillegg til å gi enkel overvåkning av området, kan dette kameraet også fungere som en avskrekkende faktor for uønskede besøkende. Bare det å se et kamera på plass kan få noen til å revurdere å gjøre noe kriminelt eller ødeleggende.

Alt i alt er et 4G PTZ-kamera som kan styres fra Gardia-appen, med en solcellepanel som strømkilde, et utmerket valg for alle som trenger å overvåke et sted uten tilgang til strøm eller WIFI. Det er enkelt å installere, krever minimal vedlikehold, og gir deg full kontroll over området uansett hvor du befinner deg.

Gardia 4G PTZ kamera

Handlevogn
Din handlevogn er tom.

Ser ut som du ikke har valgt noe enda.